Mėtos spalvos vyriškas džemperis Dstreet DS-bx5231

    Mėtos spalvos vyriškas džemperis Dstreet DS-bx5231

    23,00 €
    Su mokesčiais
    Pristatysime per 5-9 d.d.
    DS-bx5231
    Dydis: M
    Įvertinimas:
    (0)

    Aprašymas

    dzemperiai-ismatavimai-DS.jpg

    DydisIlgis (A)Pažastų plotis (B)Rankovės ilgis nuo kaklo (C)Rankovės ilgis nuo pažasties (D)
    M69528057
    L71548458
    XL73568759
    XXL75578960

    Vyriškas tamsiai mėlynas megztinis

    Patinka visiems, kurie vertina atsitiktinį stilių, klasikinį ir nesenstantį! Absoliutus kiekvieno vyro drabužių spinta. Tamsiai mėlynos spalvos megztinis su didžiuliu kapišonu. Priekyje dvi pasvirusios kišenės telefonui, raktams ir piniginei. Užsegamas užtrauktuku iš viršaus į apačią. Patogus, laisvas kirpimas, kuris nevaržo judesių. Puikiai tinka bet kokiai progai - kelionei dviračiu, iškilmingai dienai universitete ar vakarui namuose prie televizoriaus.

    Pagaminta iš minkštos ir odai nekenksmingos medvilnės, ji puikiai prisitaiko prie kūno, nedirgina ir nesukelia alergijos. Didelį dviejų sluoksnių kapišoną galima nuvilkti virvele - jis sėkmingai apsaugos jus nuo vėjo ar lietaus. Džemperio rankovės ir apačia užbaigtos megztinio spalvos siūlais, todėl marškinėliai puikiai priglunda prie kūno.

    Parametrai:

    • Vyriškas megztinis su kapišonu.
    • Dviejų sluoksnių kapišonas su raišteliu.
    • Dvi išorinės kišenės.
    • Apačioje ir rankovėse padengtos siūlės.
    • Sudėtis: 65% medvilnės, 35% poliesterio.

    Neutrali ir tuo pačiu elegantiška tamsiai mėlyna megztinio spalva garantuoja, kad ji tinka praktiškai prie bet kokios aprangos, tiek su elegantiškais baltais marškinėliais, džinsais ir ryškiais sportiniais marškinėliais, tiek su sportinėmis megztinėmis ir sportbačiais. Jei turite kokių nors abejonių, ką dėvėti, su šiais džemperiss vieną kartą ir visiems laikams jų atsikratysite. Tai puikus pasirinkimas bet kuriam sporto mėgėjui, nepretenzingam ir patogiam stiliui. Šį universalų megztinį savo drabužių spintoje turėtų turėti kiekvienas vyras, vertinantis praktiškus ir tuo pačiu nepriekaištingos kokybės drabužius. Jei turite žmoną ar merginą, patariame iš karto nusipirkti du šiuos megztinius, nes jie tikrai juos iš jūsų pavogs. Mterys taip pat mėgsta megztinius, nors ne visada tai pripažįsta!

    Patogus megztinis, puikiai tinkantis žmonėms, vertinantiems laisvalaikio stilių. Laisva pjūvis ir minkšta medžiaga nevaržo judesių, taip pat garantuoja komfortą bet kokioje situacijoje. Mgztinis iš minkštos, malonios liesti medvilnės visada tiks, jei vedate aktyvų gyvenimo būdą. Tai puiki bazė bet kuriam sporto stiliaus mylėtojui.

    Prekė detaliau

    DS-bx5231

    Charakteristikos

    Pagrindinė spalva
    Mėtos
    Tinka progoms
    Kasdienai
    Prekės margumas
    Vienspalvė
    Bendras ilgis
    Vidutinio ilgio
    Rankovės
    Ilgos rankovės
    Medžiaga
    Medvilnė

    Specifinė nuoroda

    ean13
    719711019564
    close Shopping Cart
    close Shopping Cart