• Išparduota
Elegantiškas komplektas švarkelis ir kelnės surištos priekyje kapučino spalvos spalvos

Elegantiškas komplektas švarkelis ir kelnės surištos priekyje kapučino spalvos spalvos

32,00 €
Su mokesčiais
Išparduota
KES-25486-9968K
Įvertinimas:
(0)

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai, kai kalbama apie jūsų informacijos rinkimą, apdorojimą ir saugojimą. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, ir kokios yra jų valdymo galimybės.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai yra mažos duomenų dalys, saugomos tekstiniuose failuose, kurie išsaugomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie yra plačiai naudojami norint „prisiminti“ jus ir jūsų pageidavimus vieno apsilankymo ar kelių pakartotinių apsilankymų metu

  • 2 Kaip mes naudojame slapukus

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai būtini dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia pritaikyti asmeninę patirtį tiek lankytojams, tiek registruotiems vartotojams; o kai kurie leidžia rodyti reklamą iš pasirinktų trečiųjų šalių tinklų.

  • 3 Slapukų valdymas

    Lankytojai gali norėti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jiems nustatyti. Jei išjungsite slapukus, atminkite, kad kai kurios mūsų paslaugos funkcijos gali tinkamai neveikti

  • 4 Kokią informaciją mes renkame

    Mes renkame informaciją apie jus tik tuo atveju, jei turime priežastį tai daryti, pavyzdžiui, norėdami teikti paslaugas, bendrauti su jumis arba pagerinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti mūsų svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, nenuomojame ir neprekiaujame el. pašto sąrašais ar bet kokiais duomenimis su kitomis įmonėmis ir verslo objektais. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, ribotas sąlygas, kuriomis galime ją atskleisti kitiems, ir kaip ją saugome.

Retkarčiais galime keisti slapukų ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

komplektas švarkelis ir kelnės surištos priekyje yra elegantiškas drabužių rinkinys, puikiai tinkantis tiek formaliomis, tiek kasdieniškesnėmis aplinkybėmis. Priekyje surištos kelnės yra vienas pagrindinių elementų, išskiriančių šį rinkinį nuo tradicinių kostiumų. Dėl šio drąsaus klasikinio švarko kirpimo ir modernių, surištų kelnių derinio šio tipo rinkiniai yra puikus pasirinkimas žmonėms, vertinantiems eleganciją ir originalumą. Jie gali būti dėvimi verslo susitikimų, šeimos švenčių ar neformalesnių išvykų metu, visada prisistatant stilingai ir madingai. Dydis yra universalus ir tiks S, M arba L dydžio moterims.

ITALŲ PRODUKCIJA

Medžiagos sudėtis:

  • 100% poliesteris,

Striukės matmenys:

  • Plotis po pažastimis: plotis po pažastimis: 45 cm
  • Bendras ilgis: 71 cm
  • Rankovės ilgis nuo pažasties: 30 cm
  • Rankovės ilgis nuo peties: ilgis nuo peties: 48 cm

Kelnių matmenys:

  • Juosmens plotis: 31 cm/po ištempimo: 39 cm
  • Kojos ilgis nuo tarpkojo: ilgis nuo kojų iki kojų ilgio: 58 cm
  • Bendras ilgis: 90 cm

Prekės savybės

KES-25486-9968K

Specifiniai numeriai

ean13
4773520307947
Nauja
close Krepšelis
close Krepšelis