Ispaniška suknelė LOSA juoda Dstreet

    Ispaniška suknelė LOSA juoda Dstreet

    33,00 €
    Su mokesčiais
    Pristatysime per 5-9 d.d.
    DS-ey1526
    Įvertinimas:
    (0)

    Aprašymas

    dzemperiai-DS.jpg

    DydisIlgis (A)Pažastų plotis (B)Juosmens plotis (C)Plotis ties klubais (D)
    3688 383547
    3891 403648
    4091 413849

    Madinga suknelė - ispaniška LOSA

    Siūloma suknelė buvo iškirpta ispaniško stiliaus. Šie modeliai yra pastarųjų sezonų hitas. Su jais galite susitikti kiekvieną dieną, taip pat daugelio žinomų dizainerių parodose. Ispanijos moterys perėmė podiumus ir gatvę! Jų pagrindinis bruožas ir net elementas, išskiriantis juos iš kitų, yra viršutinės dalies stilius. Atviri pečiai ir maivymasis ant krūtinės, kuris pabrėš privalumus. Šiek tiek platėjanti suknelė užbaigta juodais nėriniais. Be to, medžiaga yra šiek tiek banguota, o tai pabrėžia suknelės subtilumo ir lengvumo efektą. Ispaniškas LOSA yra puikus vasaros pasirinkimas. Jis yra erdvus, todėl puikiai tiks esant aukštai temperatūrai ir einant į paplūdimį ar ežerą. Be to, dėl savo stiliaus jis yra puikus pasirinkimas vakarienei ar pasimatymui.

    Suknelė LOSA yra žavus pasiūlymas, jums patiks iš pirmo žvilgsnio! Modelis turi žavų maivymą, padengtą nėriniais, kuris pabrėš biustą ir leis jaustis ypatingai. Moteriška, jausminga, mums patinka tokios suknelės!

    • Juoda spalva.
    • Sudėtis: 100% poliesteris.

    Modelio matmenys:

    • Klubai: 85 cm
    • Juosmuo: 68 cm
    • Krūtinė: 87 cm
    • Aukštis: 172 cm
    • Batų dydis: 39

    Modelis dėvi S dydį.

    Vasaros spauda!

    Raštuotos vasaros suknelės - geriausia atostogų idėja. Jos šiltos spalvos yra drąsus ir stilingas pasirinkimas tuo pačiu metu. Rožės ir geltoni atspalviai dar labiau pabrėžia jo naudojimą vasaros sezono metu. Augalų atspaudas pirmiausia yra įvairių spalvų monstrų lapų ir subtilių, ryškių gėlių derinys. Jie daro suknelę nenuobodžią, paprasta apranga.

    Ispaniškasis LOSA yra žavus pasiūlymas visiems, mėgstantiems gamtos motyvus ir mėgstantiems pasirodyti madinga apranga! Tai bus puikus pasirinkimas įvairaus amžiaus moterims. Tai atrodys gražiai ir pabrėš tiek suaugusių moterų, tiek paauglių figūrą. Ji ras vietą kiekvienos moters spintoje, vadovaudamasi naujausiomis tendencijomis!

    Prekės savybės

    DS-ey1526

    Specifiniai numeriai

    ean13
    719711011631
    close Krepšelis
    close Krepšelis